+31(0)20 290 00 00 info@amsdiensten.nl
Selecteer een pagina

About Us

AMS DIENSTEN BV is in 2012 opgericht door de heer Ismail Bounhalli en is gespecialiseerd in het vervoer van luchtvracht binnen de Luchthaven Schiphol. Wij verzorgen dagelijks het transport van luchtvracht van afhandelaars op Schiphol naar klanten op locatie.Onze standplaats is Schiphol-Rijk, waar we beschikken over een divers wagenpark om onze klanten in de luchtvrachtsector optimaal te bedienen.

Onze dagelijkse vaste trucks op de luchthaven van Schiphol maken ons zeer flexibel. Wij kunnen onze diensten morgen al voor u invullen als u ze vandaag bestelt.

Al onze chauffeurs en charters zijn gescreend op betrouwbaarheid en vakbekwaamheid, zodat zij onze diensten mogen invullen. Zij beschikken allemaal over een Verklaring omtrent gedrag, een Certificaat medewerker luchtvracht om de vracht binnen de veilige keten te waarborgen en een ACN-pas om toegang te verkrijgen tot alle afhandelaars op Luchthaven Schiphol.

Bij AMS Diensten BV staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Korte lijnen met onze opdrachtgevers zijn voor ons van het grootste belang. We beschikken over een goed team waarmee we al jaren samenwerken. We hebben meerdere klanten op Schiphol die zeer tevreden zijn over onze diensten.

Onze tarieven zijn concurrerend en transparant. We bieden onze diensten meestal op uurbasis aan, zodat u direct weet waar u aan toe bent. Dit wordt in goed overleg met u afgestemd, waarbij kwaliteit uiteraard voorop staat.

We halen en leveren vaak vracht over bij afhandelaars, maar wat zijn afhandelaars eigenlijk? Afhandelaars ontvangen vracht van expediteurs, bouwen vliegtuigplaten op en laden/lossen het vliegtuig, breken de vliegtuigplaten af en dragen zorg voor de overdracht van de inkomende vracht aan de expediteurs. Alle afhandelaars op Schiphol zijn lid van ACN en worden vertegenwoordigd in de Sectorraad Afhandelaars. Op Schiphol zijn momenteel acht afhandelingsbedrijven actief. Aviapartner Handling, Dnata, Menzies Aviation, Menzies World Cargo en Swissport hebben allemaal eigen cao’s. Swissport Cargo, Skylink en WFS hebben helemaal geen cao en KLM voert haar eigen afhandeling uit.